Roltrappen

Roltrappen

Als eigenaar van een roltrapinstallatie bent u wettelijk verplicht om uw installatie te onderhouden. Laat u dit goed en regelmatig doen? Een roltrap is vooral een mechanische installatie, met veel aan slijtage onderhevige onderdelen. Door goed onderhoud gaan onderdelen langer mee en bespaart u uiteindelijk op totale kosten. En misschien nog wel belangrijker: goed onderhoud aan een roltrap zorgt voor beduidend minder storingen en een hogere beschikbaarheid.

Interesse in de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee

Periodiek onderhoud roltrappen:
Regelmatig onderhoud aan uw roltrappen zorgt voor lagere totale kosten. Welk onderhoudscontract precies geschikt is voor uw roltrappen, hangt af vooral af hoe uw roltrappen worden gebruikt (binnen, buiten, continu). PREMIUM Lokaliften biedt een modulair onderhoudscontract aan, waarbij u naast goed gedegen preventief onderhoud, minimaal 4 beurten per jaar en evenredig verspreid, kunt kiezen in een aantal diensten.

Merkonafhankelijk onderhoud roltrappen:
Wij werken met alle merken en typen roltrappen. Van de roltrappen die wij in onderhoud hebben, hebben wij veel van de belangrijkste onderdelen op voorraad. Zoals slijtagegevoelige roltraponderdelen en onderdelen met een lange levertijd. Hierdoor krijgen wij stilstaande roltrappen heel snel weer in beweging.

Snelle service bij roltrapstoringen:
Wij zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag. Dus doet een roltrap het een keer niet? Dan kunt u ons meteen bellen. Wij werken door heel Nederland, er is altijd heel snel een deskundige roltrapmonteur aanwezig om de storing te verhelpen.

Offerte aanvragen voor onderhoud van liften:
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor onderhoud aan uw roltrappen. Dan hoort u van ons welk onderhoudscontract het beste past bij uw situatie.